![]() |
| Foto: Privat |
*Gaat er en tradisjonell mat fra Etiopia og Eritrea.
Ingredienser til 4 porsjoner Tid: ca.30min
·
3 kopper
hvetemel
·
3ts Eritreisk
krydder smør (Tesmi)
·
1ts Eritreisk
pepper(berbere)
·
4 kopper vann
·
1 ts salt
Slik gjør du det
1. Tilsett 4 kopper
vann i en gryte og salt og la det koke på middels varme.
2. Når vannet koker
tilsett melet og rører det med en tresleiv. Etter på mel vil bli tykt som gjøre
det vanskelig å røre.
3.Fjerne noe klumper
ved å røre og blande hardt og du kan bruke litt vann for å hjelpe deg med å
røre.
4. Fjerne det grøt
(Gaat) fra varmen og begynne å smelte litt smør og bland det smør og grøt
sammen.
5.Til slutt bland
det smeltet smør og papper(berbere) sammen. Server den maten med yoghurt
Naturell.

Kommentarer
Legg inn en kommentar